Diensten

Op zoek naar een aannemer? Voor diverse werkzaamheden kunt u bij ons terecht.
Wij gaan op zoek naar de oplossing die past binnen uw budget en aansluit op uw wensen.

Onze diensten

Uitbouw

Wij streven naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau met als doel om de klant tevreden te houden. Door de klant uitgebreid bij het totale bouwproces te betrekken en onze vaklieden voortdurend te laten investeren in hun ontwikkeling zorgen wij ervoor dat alle wensen en ideeën zoveel mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

Renovatie

Bij P.A. Bouw begrijpen we dat het renoveren van uw huis een belangrijke beslissing is. Daarom willen we u graag helpen bij elke stap van het renovatieproces. Of het nu gaat om het afbreken van muren, het uitbreken van keukens en badkamers, of het creëren van extra ruimtes, we hebben het juiste team en expertise om uw wensen te realiseren.

Nieuwbouw

Bouw je een kantoor, woning of utiliteitsgebouw? De bouw is er in vele soorten en maten. PA Construction is bekend met verschillende soorten bouwwerkzaamheden.

We leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als nieuwbouw aannemersbedrijf!

Badkamer

Gebruik je al heel lang dezelfde badkamer en wil je graag iets veranderen? Of is je bad verouderd en aan vervanging toe? Dan is het tijd voor een badrenovatie!

Wat er ook komt kijken bij de verbouwing van jouw badkamer; geen project is te gek. PA Bouw maakt de badkamer renovatie graag compleet.

Tuin

Natuurlijke schoonheid en ontspanning komen tot leven wanneer je een tuin aanlegt in je privéwoning. Of je nu een groene oase wilt creëren om in te ontspannen of een levendige ruimte wilt hebben voor het organiseren van sociale bijeenkomsten, het aanleggen van een tuin biedt talloze mogelijkheden. 

Keukens

Keukenrenovatie en -installatie wordt uitgevoerd door echte vakmensen. PA Bouw is een gerenommeerd bouwbedrijf met een vast team van nette en vakkundige timmerlieden.

Een goede service staat centraal, maar we gaan ook voor een goede klantenbeleving en betrouwbare oplevering.

GEEN PROJECT IS ONS TE GEK

Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

01.

WENSEN OP MAAT

Bij het realiseren van een aanbouw, uitbouw of verbouwing komt veel kijken. PA Bouw bereidt elk project zorgvuldig voor om een naadloos proces te garanderen.

02.

HOGE KWALITEIT

Wij houden u op de hoogte van de planning en de stappen die worden genomen. Het project begint met uw aanvraag.

03.

ONS WERK

Op basis van de door u verstrekte informatie kunnen wij snel een inschatting maken van de kosten en de duur van de verbouwing, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en kunt beslissen of u door wilt gaan.

RECENTE PROJECTEN

bouw aannemer

Deze prachtige hoekwoning van circa 160m2 is met zeer veel aandacht geheel hoogwaardig en duurzaam gerenoveerd en voorzien van vijf slaapkamers, twee badkamers en voor- en achtertuin

Renowned architect Henri Everts designed this unique villa on the avenue, named after his father Johan Frederik Everts, also an architect, around 1932. Living area 215 m², indoor garage circa 18m², volume 885m³, plot 5.61 ares.

Deze zeer charmante stadswoning van ruim 144 m2 is in 2022 met veel zorg en aandacht totaal gerenoveerd, met behoud van originele details als glas in lood ramen.

Deze zeer charmante stadswoning van ruim 144 m2 is in 2022 met veel zorg en aandacht totaal gerenoveerd, met behoud van originele details als glas in lood ramen.

Den Haag

bouw aannemer

Heerlijk centraal op een prachtige locatie in het groene Benoordenhout ligt deze goed onderhouden 2 kamer woning (ca. 74m2) met een zonnig balkon op de eerste etage. Dit appartement is uitstekend geschikt voor een starter en als pied-à-terre.

Waarom kiezen voor PA Bouw?

Gekwalificeerd expert

Ut amet, risus aliquam sapien amet porta magna quam dictum arcu magna et dolor diam ultricies.

Flexibel rooster

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Vakmanschap Kwaliteit

Ut amet, risus aliquam sapien amet porta magna quam dictum arcu magna et dolor diam ultricies.

Betaalbaar pakket

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Kwaliteitsprofessionals

Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen.

Speciale aanbieding

Sem in eget faucibus massa arcu et elementum sed massa nulla dolor felis dictumst malesuada non.

Anne Peter Lankman
Anne Peter Lankman
2023-06-01
PA Bouw heeft bij ons tot grote tevredenheid de renovatie van ons jaren '20 pand uitgevoerd. Pavel is duidelijk, open en snel in de communicatie en heeft goede uitvoerders op de bouw zelf. Vriendelijke en nette mensen die hard werken. Bij elke bouw gaan er wel eens dingen mis maar de paar dingen die niet goed gingen zijn allemaal zonder problemen snel weer opgelost. Wij kijken er met een zeer positief gevoel op terug en kunnen PA Bouw dan ook absoluut aanbevelen!
J van Megen
J van Megen
2023-05-24
P.A. Bouw heeft mijn toilet gerenoveerd. Voorafgaand aan de renovatie waren er wat problemen met de communicatie maar na een goed gesprek is dit verbeterd. Omdat ik gedurende de verbouwing in het buitenland verbleef werd ik goed op de hoogte gehouden van de vordering. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Het afwerkingsniveau is hoog en er werd netjes gewerkt. Pavel denkt mee en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik raad P.A. Bouw dan ook ten zeerste aan.
F Slaats
F Slaats
2023-05-02
Fijn en eerlijk bedrijf. Komt afspraken na en levert op tijd. Zolderverbouwing is helemaal naar wens verlopen.
Deyse Ribeiro
Deyse Ribeiro
2023-04-13
We hired P.A bouw to do our toilet and bathroom renovation. We were thrilled with the final result. Paul and his team delivered a high-quality service. They were meticulous, clean and hard workers. They estimated the work to be finished in less then 3 weeks but it turn out to be almost four. We know that this kind of work can sometimes delay but we struggled a bit with communication. They were a bit slow on answering messages, but everything turned out fine. We recommend their service.
wesley Aalst
wesley Aalst
2023-04-11
Perfect geholpen met de renovatie van mijn appartement. Kennis en kunde aanwezig en snel ter plaatsen.
Ravi Rali
Ravi Rali
2023-04-03
In Dec'2022 I have decided to approach P.A.Bouw company for a construction work at my home. It was purely based on the positive google reviews I have chosen this company. Basically I wanted to extend an extra bed room with an attached bathroom in the first floor of my house. They started the work on the exact agreed date. The workers are very skilled and they have the complete knowledge about what they are doing. Most of the work has been completed during the initial 4-6 weeks and the good thing is easily accessible by phone in case of any discussions. I can really recommend this company for people who are looking for new construction or renovations.
Gerard Heerschop
Gerard Heerschop
2023-03-15
Ze dekken alles netjes af voor dat ze beginnen.
Liza de Bruijn
Liza de Bruijn
2023-02-20
Tevreden over onze mooie nieuwe badkamer. Er werd goed meegedacht en advies gegeven hoe we de badkamer na ontwerp verder konden vormgeven. En al waren er hier en daar wat dingen die niet helemaal vlekkeloos verliepen, de communicatie met Pavel was altijd goed en problemen zijn opgelost. En communicatie en oplossinggerichtheid is voor mij toch waar het om draait bij uitbesteden van werkzaamheden.
Benjamin van der Hilst
Benjamin van der Hilst
2023-02-09
Pavel en zijn team hebben badkamer geplaatst. Mooi tegelwerk en goede communicatie
Neem vandaag nog contact met ons op!
Scroll naar boven