OVER ONS

P.A. Bouw is een bouwbedrijf dat een frisse en kritische kijk heeft op de bouw en de gangbare bouwmethodes.

Totale renovatie: alle informatie die u nodig heeft | PA BOUW
bouw aannemer

Professioneel en deskundig bouwbedrijf

We komen onze afspraken na. De opdracht wordt precies volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. We zullen er altijd naar streven om de overlast voor jou en je buren tot een minimum te beperken.

Onze bekwame vakmensen die de uitbreiding uitvoeren, zijn flexibel en houden rekening met eventuele wijzigingen, maar u behoudt altijd een consistent aanspreekpunt van ontwerp tot voltooiing.

Het proces

We spreken graag een telefonisch consult af voor een intakegesprek en een eerste kennismaking. In dit gesprek luisteren we naar je wensen en verkennen we de mogelijke opties.

Vervolgens maken we een kostenraming en stellen we een planning op. Als de schatting naar wens is, regelen we een huisbezoek om de situatie te beoordelen en de details af te ronden. De persoon die u bezoekt, blijft uw contactpersoon gedurende het hele proces, van begin tot eind. We geven je een transparante en beknopte offerte.


Flexibel rooster

Een flexibel rooster is een moderne benadering van het organiseren van werktijden waarmee werknemers meer controle hebben over hun tijd en tegemoet kunnen komen aan hun persoonlijke behoeften.

Betaalbaar pakket

Bij het kopen van goederen of diensten is betaalbaarheid voor velen een belangrijke factor. Het betaalbaarheidspakket biedt klanten een kosteneffectieve optie voor het kopen van bouwmaterialen.

Speciale aanbieding

Iedereen houdt van een goede deal en een speciale aanbieding is een manier om klanten aan te trekken en hen toegevoegde waarde te bieden. Of het nu gaat om een gereduceerde prijs, een tijdelijke promotie of een bonusartike.

Over ons

P.A. Bouw is opgericht door Pavel Aleksejev. Op tienjarige leeftijd maakte hij al kennis met de bouw dankzij zijn vader. Tot zijn vijftiende werkte hij na schooltijd bij zijn vader. Op vijftienjarige leeftijd verhuisde hij naar Nederland. Overdag leerde hij Nederlands en ‘s avonds werkte hij. Na het afronden van de taalschool begon hij met zijn opleiding tot elektricien. In het weekend werkte hij parttime als schilder.

Op dat moment had hij net zijn studie afgerond, maar het verlangen om nieuwe dingen te leren bleef bij hem. Een jaar later nam hij zijn eerste werknemers aan en werd hij geconfronteerd met een nieuwe uitdaging: het oprichten van zijn eigen organisatie. Op dat moment besefte hij al dat goede werknemers zorgen voor kwalitatief werk dat op tijd wordt opgeleverd. Hij gaf de voorkeur aan het werken met “allrounders” en leerde zelf van hen.

Nadat hij zelf veel had geleerd, was het tijd voor verandering. Sinds 2017 werkt hij alleen nog maar met pen, papier, een meetlint en zijn ervaring. Op dit moment heeft hij een team van meer dan 15 mensen onder zich die hem helpen bij het uitvoeren van zijn projecten. Ze werken samen om het beste resultaat te behalen met respect voor hun producten en materialen, de juiste begeleiding en open communicatie met de klant.

Onze projecten

Deze prachtige hoekwoning van circa 160m2 is met zeer veel aandacht geheel hoogwaardig en duurzaam gerenoveerd en voorzien van vijf slaapkamers, twee badkamers en voor- en achtertuin

Renowned architect Henri Everts designed this unique villa on the avenue, named after his father Johan Frederik Everts, also an architect, around 1932. Living area 215 m², indoor garage circa 18m², volume 885m³, plot 5.61 ares.

Deze zeer charmante stadswoning van ruim 144 m2 is in 2022 met veel zorg en aandacht totaal gerenoveerd, met behoud van originele details als glas in lood ramen.

Deze zeer charmante stadswoning van ruim 144 m2 is in 2022 met veel zorg en aandacht totaal gerenoveerd, met behoud van originele details als glas in lood ramen.

Den Haag

bouw aannemer

Heerlijk centraal op een prachtige locatie in het groene Benoordenhout ligt deze goed onderhouden 2 kamer woning (ca. 74m2) met een zonnig balkon op de eerste etage. Dit appartement is uitstekend geschikt voor een starter en als pied-à-terre.

Onze missie

We staan je graag telefonisch te woord voor een intakegesprek en een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek luisteren we graag naar je voorkeuren en verkennen we de verschillende mogelijkheden.

Vervolgens maken we een inschatting van de kosten en stellen we een tijdlijn op. Als de inschatting naar wens is, komen we graag bij je langs om de situatie te beoordelen en de overige details af te ronden. De persoon die bij je langskomt, blijft je aangewezen contactpersoon tot het project is afgerond. We geven je een duidelijke en uitgebreide offerte.

Het proces van jouw verbetering

bouw aannemer

Er komen veel factoren kijken bij het realiseren van een uitbreiding, verbouwing of renovatie. P.A. Bouw bereidt elk project zorgvuldig voor om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. We houden je op de hoogte van de deadlines en de stappen die genomen worden.

Het project begint met uw aanvraag. Op basis van de informatie die je ons geeft, kunnen we snel een inschatting maken van de kosten en de duur van je verbouwing, zodat je weet waar je aan toe bent. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om met ons samen te werken.

Vervolgens plannen we een huisbezoek om het project met je te bespreken en de locatie te beoordelen. Op basis hiervan stellen we de definitieve offerte voor je op.

Zodra de overeenkomst is ondertekend, beginnen onze projectcoördinatoren met de planning en de inkoop. Voor sommige materialen moet je van tevoren bestellen. Over het algemeen kunnen we binnen drie maanden beginnen met uw uitbreiding. We houden u bij elke stap op de hoogte van de planning en de voortgang.

De uitvoering begint altijd met voorbereidende werkzaamheden. Voor een aanbouw omvat dit werkzaamheden zoals heien, uitgraven en het storten van funderingen.

bouw aannemer
photo_2023-06-14_12-25-17

De volgende fase is de ruwbouw: we zorgen ervoor dat de ‘ruwbouw’ staat en weerbestendig is. Dit omvat het bouwen van een stalen of houten constructie, het plaatsen van muren en dak, het uitvoeren van metselwerk, het aanbrengen van dakbedekking en het plaatsen van kozijnen. Aan het einde van deze fase is je aanbouw wind- en waterdicht.

De binnenafwerking is de laatste fase; we plaatsen binnenmuren en deuren, zorgen voor de elektriciteits- en loodgieterswerkzaamheden en zorgen ervoor dat alle muren, plafonds en kozijnen netjes zijn afgewerkt, zodat de ruimte klaar is voor de laatste afwerking.

Tot slot vindt de oplevering plaats; samen met de projectmanager of bouwbegeleider inspecteer je nauwgezet het eindresultaat. Tijdens deze inspectie maken we een lijst van openstaande punten die snel aangepakt moeten worden.

Benieuwd naar de kosten van je aanbouw?

Neem vandaag nog contact met ons op!
Scroll naar boven