NIEUWBOUW

Vraag vandaag uw offerte aan

Nieuwbouw

Wie op zoek is naar een partner voor zijn of haar nieuwbouwproject, kan altijd bij P.A. Bouw terecht. Naast het renoveren van woningen, verzorgen wij ook de volledige bouw van nieuwbouwwoningen. Hier komt uiteraard wat meer planning bij kijken. Niet alleen moeten we voor de juiste vergunningen zorgen, maar zal er ook een architect nodig zijn om de woning uit te tekenen, tenzij u uiteraard al een ontwerp klaar heeft.

Op basis van de tekeningen en het bestek, kunnen we een begroting maken voor u. We zitten samen aan tafel, eventueel met de architect, om te zorgen dat alles naar wens is voor we starten met bouwen. Voor de bouw zelf werken we met een ervaren team van professionals die niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook een snelle oplevering. We zorgen niet alleen voor de bouw, maar ook voor uw keuken, badkamer, schilderwerken en meer.

01.

CONSTANTE COMMUNICATIE

We houden je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen door middel van constante communicatie over de keuzes die gemaakt moeten worden. Op deze manier voorkomen we verrassingen en ben je volledig op de hoogte van het verloop van jouw project, van begin tot eind.

02.

ALLES VOOR HET BESTE RESULTAAT

Als je van plan bent om een woning volgens jouw eigen smaak te laten bouwen op het stuk grond dat je hebt gekocht, sta je voor veel taken. We kunnen je assisteren bij het maken van schetsen en het definitieve ontwerp.

03.

MAATWERKOPLOSSINGEN EN KWALITEIT

Onze ruime ervaring met grootschalige bouwprojecten vormt de basis voor het behalen van succesvolle resultaten. We houden nauwlettend rekening met zowel de kwaliteitseisen van de overheid als met jouw specifieke vereisten voor het project.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wie kiest voor P.A. Bouw, kiest voor goede service, klantvriendelijkheid en een betrouwbare partner. Samen zorgen we ervoor dat u de woning van uw dromen kan bouwen waar u nog vele jaren van kan genieten.

Ook hebben onze jongens een groot hart voor de bouw. Een woning op een kavel laten bouwen is voor ons geen probleem. Wij helpen in samenspraak met de constructeur en architect met de juiste keuzes.

Anne Peter Lankman
Anne Peter Lankman
2023-06-01
PA Bouw heeft bij ons tot grote tevredenheid de renovatie van ons jaren '20 pand uitgevoerd. Pavel is duidelijk, open en snel in de communicatie en heeft goede uitvoerders op de bouw zelf. Vriendelijke en nette mensen die hard werken. Bij elke bouw gaan er wel eens dingen mis maar de paar dingen die niet goed gingen zijn allemaal zonder problemen snel weer opgelost. Wij kijken er met een zeer positief gevoel op terug en kunnen PA Bouw dan ook absoluut aanbevelen!
J van Megen
J van Megen
2023-05-24
P.A. Bouw heeft mijn toilet gerenoveerd. Voorafgaand aan de renovatie waren er wat problemen met de communicatie maar na een goed gesprek is dit verbeterd. Omdat ik gedurende de verbouwing in het buitenland verbleef werd ik goed op de hoogte gehouden van de vordering. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Het afwerkingsniveau is hoog en er werd netjes gewerkt. Pavel denkt mee en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik raad P.A. Bouw dan ook ten zeerste aan.
F Slaats
F Slaats
2023-05-02
Fijn en eerlijk bedrijf. Komt afspraken na en levert op tijd. Zolderverbouwing is helemaal naar wens verlopen.
Deyse Ribeiro
Deyse Ribeiro
2023-04-13
We hired P.A bouw to do our toilet and bathroom renovation. We were thrilled with the final result. Paul and his team delivered a high-quality service. They were meticulous, clean and hard workers. They estimated the work to be finished in less then 3 weeks but it turn out to be almost four. We know that this kind of work can sometimes delay but we struggled a bit with communication. They were a bit slow on answering messages, but everything turned out fine. We recommend their service.
wesley Aalst
wesley Aalst
2023-04-11
Perfect geholpen met de renovatie van mijn appartement. Kennis en kunde aanwezig en snel ter plaatsen.
Ravi Rali
Ravi Rali
2023-04-03
In Dec'2022 I have decided to approach P.A.Bouw company for a construction work at my home. It was purely based on the positive google reviews I have chosen this company. Basically I wanted to extend an extra bed room with an attached bathroom in the first floor of my house. They started the work on the exact agreed date. The workers are very skilled and they have the complete knowledge about what they are doing. Most of the work has been completed during the initial 4-6 weeks and the good thing is easily accessible by phone in case of any discussions. I can really recommend this company for people who are looking for new construction or renovations.
Gerard Heerschop
Gerard Heerschop
2023-03-15
Ze dekken alles netjes af voor dat ze beginnen.
Liza de Bruijn
Liza de Bruijn
2023-02-20
Tevreden over onze mooie nieuwe badkamer. Er werd goed meegedacht en advies gegeven hoe we de badkamer na ontwerp verder konden vormgeven. En al waren er hier en daar wat dingen die niet helemaal vlekkeloos verliepen, de communicatie met Pavel was altijd goed en problemen zijn opgelost. En communicatie en oplossinggerichtheid is voor mij toch waar het om draait bij uitbesteden van werkzaamheden.
Benjamin van der Hilst
Benjamin van der Hilst
2023-02-09
Pavel en zijn team hebben badkamer geplaatst. Mooi tegelwerk en goede communicatie
bouw aannemer

Enthousiast geworden over een eventuele samenwerking met PA Bouw of wil je meer informatie? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen! Zoals eerder gesteld sta je ook vrij om middels het contactformulier een offerte aan te vragen.

Neem vandaag nog contact met ons op!
Scroll naar boven